Ervaringen van klanten

Om u een beeld te geven van onze werkwijze staan hier enkele persoonlijke ervaringen van klanten.

Miranda Dumay en moeder Els

Beste Rene,

Wij willen jou heel hartelijk bedanken,

voor de plaatsing van het mooie hartsteentje,

met sokkel, prachtige recente foto, met ingegraveerde letters,

van Rineke Besems, begraafplaats Ypenhof Delft.

Niks was jou teveel, het is keurig geplaatst en geheel naar wens.

Mooier had niet gekund.

Wij bevelen iedereen aan om naar jou toe te komen.

Dat heb je zeker verdiend.

Wij zijn supertrots.

Ed Ham

Het graf van mijn ouders moest gerenoveerd worden. Bij drie bedrijven hadden we vergelijkbare offertes aangevraagd. Rene maakte op ons de beste indruk. Hij hielp ons om de juiste keuze te maken en kwam met een aantrekkelijke prijs. Mooi is dat in zijn winkel de diverse mogelijkheden zijn uitgestald. We kregen bovendien een rondleiding in zijn werkplaats. Dat gaf ons een goed gevoel. Kortom, we werden op een prettige manier geholpen en we waren zeer blij met het uiteindelijke resultaat. Bedankt René!

Willem en Anja Verzijden

René, wij waren van 20 tot 23 december drie daagjes in Drachten wegens ons 30 jarig huwelijks jaar. Toevalliger kan het niet maar jij gaf ons te kennen dat jij op 21 december ( onze trouwdag) het steentjes zou plaatsen.

René we zijn je heel dankbaar dat je het op zo een korte termijn hebt gerealiseerd. Bij aankomst thuis vandaag zijn we gelijk wezen kijken naar het steentje. Alle lof, we zijn voor 100% tevreden over het werk dat je hebt geleverd.

Linda Zwinkels

Snel na het overlijden van mijn man heb ik contact opgenomen met René Nederpelt. Door de vriendelijkheid van René en de openheid van wat allemaal kan kom je aan ideeën die in een steen verwerkt kunnen worden. Er blijken dan ook heel veel mogelijkheden te zijn die verwerkt kunnen worden aan de steen. Ik wilde dan ook iets van de hobby / persoonlijkheid van mijn man, wielrennen, erin verwerken.

De tekeningen en al het voorwerk was dan ook bij René erg snel en zeker naar tevredenheid. Uiteindelijk bij de plaatsing heeft René aangeboden de foto van mijn man samen met de kinderen op het monument aan te brengen. Zo werden de kinderen er ook bij betrokken.

Een steen/monument uitzoeken het blijft erg persoonlijk, pijnlijk en ook verdrietig. René zorgde voor het vertrouwen.

Lisette van der Harst

ind september is mijn vader overleden. Samen met mijn moeder en broer gingen we na een aantal maanden op zoek naar een gedenksteen. We zochten iets speciaals voor een bijzondere man en vader.

Toen we bij René Nederpelt van Nederwerk in Poeldijk kwamen viel alles op zijn plek. Na een aantal bezoeken was de het ontwerp precies zoals wij dat wilden.

Het gaf veel troost om samen met René een mooi gedenkteken te ontwerpen. Op deze manier staan we allemaal voor altijd om mijn allerliefste vader heen. Leen was een echte familieman en staat nu in het midden van degenen die zoveel van hem hielden. Na het jongste kleinkind gaat de lijn en het leven verder.

Gisteren is het grafmonument geplaatst. Het zuiltje is erg mooi geworden en de symboliek erachter vinden wij prachtig. We zijn erg blij met het eindresultaat.

De samenwerking met René verliep heel soepel. René is een vakman en werkt met hart en ziel. Hij is geduldig, pro-actief en klantvriendelijk, echt een fijn mens om in deze moeilijke tijd te ontmoeten.