Budgetmonumenten

Nabestaanden zijn niet allemaal even financieel daadkrachtig. Om tegemoet te komen aan de mensen met een wat smallere beurs kan Nederwerk ook budgetmonumenten leveren. De monumenten zijn geschikt als algemene zerk of voor een familiegrafmonument. De monumenten zijn gemaakt van Indiaas graniet en hebben dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de overige monumenten. Op de budgetmonumenten zijn dezelfde garanties van kracht als op de andere monumenten.

Algemene zerk - Budget

India black graniet, maatvoering 40 x 30 x 3 (lxbxd), voorzien van lasergravure ongeacht het aantal lettertekens. Prijs inclusief tekst, btw en plaatsen (in het Westland) bedraagt € 500,00.

Naam en data op dit monument zijn fictief

Algemene zerk - Budget DeLuxe

Dit monument is qua graniet en maatvoering exact hetzelfde als bovenstaand exemplaar, echter heeft dit model een granieten voetplaat wat het geheel een chiquere uitstraling geeft. Prijs inclusief tekst, btw en plaatsen (in het Westland) bedraagt € 645,00.

Model 2 – Himalaya

Budgetmonumenten familiegraf

Onderstaande modellen zijn gebaseerd op de maatvoering volgens de bepaling van de Gemeente Westland. Deze monumenten zijn in drie variaties en drie soorten graniet leverbaar.

Familiegraf Budgetmodel 1

Staande steen is aan de voorzijde facetgeslepen, onderstel bevat grind naar keuze en heeft een plantvak. Verkoopprijs € 1.600,00 inclusief btw en plaatsen (in het Westland). Prijs is exclusief de gestraalde inscriptie; deze bedraagt € 3,25 per teken (punten en komma's worden niet in rekening gebracht).

Familiegraf Budgetmodel 2

Staande steen is aan de voorzijde facetgeslepen. Deze uitvoering is voorzien van een driekwart dekplaat met een apart plantvak. Verkoopprijs € 1.700,00 inclusief btw en plaatsen (in het Westland). Prijs is exclusief de gestraalde inscriptie; deze bedraagt € 3,25 per teken (punten en komma's worden niet in rekening gebracht).

Familiegraf Budgetmodel 3

Staande steen is aan de voorzijde facet geslepen. Deze uitvoering is voorzien van een volledige dekplaat. Verkoopprijs € 1.775,00 inclusief btw en plaatsen (in het Westland). Prijs is exclusief de gestraalde inscriptie; deze bedraagt € 3,25 per teken (punten en komma's worden niet in rekening gebracht).

U kunt de keuze maken uit drie granietsoorten
Orion gepolijst graniet
Himalaya gepolijst graniet
Royal Impala gepolijst graniet

*** De maatvoering van de familiegrafmonumenten zoals hierboven zijn getekend zijn geldig in de gemeente Westland. Mocht u een monument elders geplaatst wensen, dan gelden er andere maatvoeringen en legeskosten. Het kan daarom zijn dat de offerte u een paar dagen later wordt toegemaild. Houdt u wel rekening met extra plaatsingskosten, afhankelijk van de afstand.