Mercuriusplein 2   ◾   2685 LP  Poeldijk   ◾   (0174) 61 48 48   ◾   info@nederwerk.nl  
Home Nieuws Bedrijfsfilm Kijkje in de werkplaats Ervaringen van klanten In de Media Nederwerk steunt...
Algemene monumenten Familie grafmonumenten Kelderzerken Columbarium gedenkplaten Exclusief grafmonument Keien en zuilen Glas en RVS Urnen en Urnengraf Accessoires Budgetmonumenten Gedenkkeitjes
Kwaliteit voor
         een reële prijs

Nederwerk steunt Team Westland

Team Westland staat bekend om hun locale acties en jarenlange deelname aan de Alpe d'HuZes. Het daarmee vergaarde geld en dat zijn enorme bedragen te noemen, is geheel ten bate gekomen aan het KWF.

Sinds 2016 heeft Team Westland het roer omgegooid en is er een nieuwe uitdaging gevonden in het beklimmen van de Col Du Tourmalet. Belangrijk te vermelden is dat het geld wat hiermee wordt opgehaald sindsdien wordt besteed aan lokale goede doelen welke kunnen worden aangedragen door de deelnemers zelf. Nederwerk is door het bestuur van Team Westland benaderd om gedenkkeitjes te leveren. Deelnemers kunnen hier een tekst naar keuze indienen, welke Nederwerk in de keien zal graveren. Deze keien worden op de klim naar boven meegenomen door zowel de fietser als lopers alwaar men ze een mooi plekje kan geven bij het Team Westland Monument.

Scroll om van de diverse nieuwsfeiten op de hoogte te blijven of klik voor meer informatie op Team Westland.
 

2020

De bijzondere week in Frankrijk viel, zoals alle activiteiten de laatste maanden, volledig in het water vanwege het coronavirus. Het bestuur van Team Westland wilde de deelnemers toch een mogelijkheid bieden hun gevoelens te delen met anderen en even samen te zijn. Op de hoogste 'berg' die het Westland rijk is werd het Team Westland monument geplaatst waarna alle deelnemers per fiets dan wel wandelend in kleine groepjes met voldoende onderlinge afstand richting de locale Tourmalet vertrokken. De opkomst was groot, de reacties waren ronduit positief en het werd een heel gedenkwaardige dag.


2019

Dit jaar is de Col du Tourmalet door 150 wielrenners en 50 wandelaars bedwongen. Het bedrag wat hiermee is opgehaald bedraagt € 725.000,-- .
Hieronder een verslag van woensdag 19 juni
Bron: WOS Media
Dinsdag 18 juni mochten de vrijwiligers op hun beurt de Tourmalet beklimmen. Onderweg werden zij enthousiast door de deelnemers van 19 juni aangemoedigd.
Hieronder een compliatie van deze unieke dag.
Bron: WOS MediaOnlangs is Nederwerk benaderd door Ben Slootweg. Net als vele Westlanders volgt hij Team Westland en de beklimming van de Tourmalet. Ben stelde voor om, geheel belangeloos, een film te maken omtrent het graveren van de gedenkkeien. Dit ter promotie van Team Westland. Deze keien dragen de deelnemers van Team Westland tijdens de beklimming met zich mee om ze vervolgens een plekje te geven op de top van de Col du Tourmalet. Het resultaat mag er zeker wezen! Hartelijk dank Ben Slootweg.

Bron: Ben Slootweg Productions
 

2018

Dit jaar zijn er 153 gedenkeien gefabriceerd. Nederwerk dankt Sabine van den Berg-Imthorn, Linda Zwinkels, Nico Mulder,  Pieter Verduin, Rolf van Koppen, Giel Biersteker, Jos van Duuren en Bryan Nederpelt die hieraan vol enthousiasme hebben meegeholpen. Hieronder een korte videoimpressie gemaakt door Mabel Bohms.
Hieronder het verslag van de beklimming op 20 juni 2018
Bron:  WOS Media2017

Ook in 2017 hebben de helden van Team Westland de Tourmalet bekommen en wel op woensdag 21 juni. Een record aantal deelnemers (162) hebben ieder een gedenkkei naar de top gebracht. In aanloop hier naar toe zijn diverse acties gehouden om zoveel mogelijk geld te genereren. Een actie die gigantische bijval kreeg en nog steeds krijgt is de Stuurdoppenactie van Sander van Scheijndel. Nadat op 26 September 2016 bij zijn vrouw Eke borstkanker werd geconstateerd hebben zij besloten om door middel van deze aktie keihard terug te slaan!! Klikt u voor meer informatie op Stuurkankerdewerelduit.

Zaterdag 4 maart hebben de vrijwilligers welke geholpen hebben bij het fabriceren van de gedenkkeien besloten om de familie Van Scheijdel een bijzondere kei aan te bieden.
Hieronder een verslag;
Bron: DUCAM Mediapartner
Hieronder het verslag van 21 juni 2017
Bron:  WOS Media


 

2016

Uitzending uitreiking gedenkkeien aan de vooravond van de beklimming Tourmalet 2016
Bron: WOS Media 

Impressie van Team Westland's eerste beklimming van de Tourmalet 22 juni 2016
Bron : WOS MediaUitzending Team Westland - Fabicage gedenkkeien
Bron: WOS Media


Op 22 januari 2016 heeft Dirk Huis, voorzitter van Team Westland het eerste Gedenkkeitje gafabriceerd.


Diverse promokeitjes

Team Westland monument onthuld

Onthulling Team Westland monument.


Donderdagavond 4 februari 2016 op Wereldkankerdag is het monument 'Met hart en ziel' onthuld. Genodigden waren het bestuur van Team Westland en in het bijzonder de ouders van de onlangs veel te jong overleden Arthur ~Tuur~ Zwinkels en diens beste vriend Pieter Verduin. Linda Zwinkels en de kinderen waren wegens een welverdiende vakantie weliswaar verhinderd, zij hebben het monument echter in de aanloop naar deze preview mogen aanschouwen. Linda stuurde deze avond een ontzettend mooi bericht waarin ons alle succes werd toegewenst. Na een bak koffie en een petitfour, voorzien van een belangrijkste kenmerk van het monument heet Alphons de Wit de gasten welkom. Na een korte uitleg met welk doel we bij elkaar zijn gekomen toont Alphons de Gedenkkei. Hij roept niet-deelnemers op een kei te doneren. "Mocht je dit veel te zwaar vinden om bij je te dragen", aldus Alphons "dan bestaat er ook de mogelijkheid om het Team Westland sieraad aan te schaffen." Hierop onthuld Alphons de door goudsmid Miriam Klaassen speciaal ontworpen zilveren hanger.

René Nederpelt houdt een korte speech waarop hij samen met Alphons het monument onthuld. Hierop volgend komen de ouders van Arthur Zwinkels en Pieter Verduin naar voren om de kaarsen te ontsteken.Een ontroerend maar heel mooi moment. Dirk Huis, voorzitter van Team Westland ontvangt van René een glasobject welke zowel het logo als de slogan van het monument sieren. Dirk Huis bedankt René voor het prachtige monument waarna het tijd is om alle spanning middels een wijntje en biertje weg te drinken. De sfeer is ronduit super te noemen.

Bij deze wil ik, Team Westland ontzettend bedanken voor het vertrouwen en zeggen dat ik enorm trots ben en het een eer vind dit te mogen verzorgen voor zo'n fantastische club mensen.Mijn speciale dank gaat uit naar Alphons de Wit, de ouders van Tuur Zwinkels en Pieter Verduin. Rolf van Koppen bedankt voor het maken van de prachtige foto's, jij hebt op je eigen wijze de sfeer feilloos weten vast te leggen.

 
Nederwerk Grafmonumenten & Onderhoud
Mercuriusplein 2
2685 LP  Poeldijk
(0174) 61 48 48
Openingstijden showroom
Maandag - vrijdag13.OO - 17.OO uur
Zaterdag9.OO - 13.OO uur
Alle rechten voorbehouden. Op alle aanbiedingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.