Mercuriusplein 2   ◾   2685 LP  Poeldijk   ◾   (0174) 61 48 48   ◾   info@nederwerk.nl  
Home Nieuws Bedrijfsfilm Ervaringen van klanten In de Media Nederwerk steunt...
Algemene monumenten Familie grafmonumenten Kelderzerken Columbarium gedenkplaten Exclusief grafmonument Keien en zuilen Glas en RVS Urnen en Urnengraf Accessoires Budgetmonumenten Gedenkkeitjes
Kwaliteit voor
         een reële prijs

Ervaringen van klanten

Om u een beeld te geven van mijn werkwijze staan hier enkele persoonlijke ervaringen van klanten;

Lisette van der Harst;
Eind september is mijn vader overleden. Samen met mijn moeder en broer gingen we na een aantal maanden op zoek naar een gedenksteen. We zochten iets speciaals voor een bijzondere man en vader.
Toen we bij René Nederpelt van Nederwerk in Poeldijk kwamen viel alles op zijn plek. Na een aantal bezoeken was de het ontwerp precies zoals wij dat wilden.

Het gaf veel troost om samen met René een mooi gedenkteken te ontwerpen. Op deze manier staan we allemaal voor altijd om mijn allerliefste vader heen. Leen was een echte familieman en staat nu in het midden van degenen die zoveel van hem hielden. Na het jongste kleinkind gaat de lijn en het leven verder.

Gisteren is het grafmonument geplaatst. Het zuiltje is erg mooi geworden en de symboliek erachter vinden wij prachtig. We zijn erg blij met het eindresultaat.
De samenwerking met René verliep heel soepel. René is een vakman en werkt met hart en ziel. Hij is geduldig, pro-actief en klantvriendelijk, echt een fijn mens om in deze moeilijke tijd te ontmoeten. 
Nederwerk Grafmonumenten & Onderhoud
Mercuriusplein 2
2685 LP  Poeldijk
(0174) 61 48 48
Openingstijden showroom
Maandag - vrijdag13.OO - 17.OO uur
Zaterdag11.OO - 16.OO uur
Alle rechten voorbehouden. Op alle aanbiedingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.