Mercuriusplein 2   ◾   2685 LP  Poeldijk   ◾   (0174) 61 48 48   ◾   info@nederwerk.nl  
Home Nieuws Bedrijfsfilm Kijkje in de werkplaats Ervaringen van klanten In de Media Nederwerk steunt...
Algemene monumenten Familie grafmonumenten Kelderzerken Columbarium gedenkplaten Exclusief grafmonument Keien en zuilen Glas en RVS Urnen en Urnengraf Accessoires Budgetmonumenten Gedenkkeitjes
Kwaliteit voor
         een reële prijs

Budgetmonumenten

Nabestaanden zijn niet allemaal even financieel draagkrachtig. Om tegemoet te komen aan de mensen met een wat smallere beurs kan Nederwerk ook budgetmonumenten leveren. De monumenten zijn geschikt voor een algemene zerk of voor een familiegrafmonument. De monumenten zijn gemaakt van Indiaas graniet en hebben dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de overige monumenten. Op de budgetmonumenten zijn dezelfde garanties van kracht als op de andere monumenten.

Algemene zerk - Budget

India black graniet, maatvoering 40 x 30 x 3 cm (lxbxd) voorzien van lasergravure ongeacht het aantal lettertekens. Prijs inclusief tekst, btw en plaatsen (in het Westland) bedraagt € 500,00.Naam en data op dit voorbeeldmonument zijn fictief

Algemene zerk - Budget DeLuxe

Dit monument is qua graniet en maatvoering exact hetzelfde als bovenstaand exemplaar, echter heeft dit model een granieten voetplaat hetgeen het een geheel een chiquere uitstraling geeft.
Prijs inclusief tekst, btw en plaatsen (In het Westland) bedraagt € 645,00

Budgetmonumenten familiegraf

Onderstaande modellen zijn gebasserd op de maatvoering volgens de bepaling van de Gemeente Westland. Deze monumenten zijn in drie variaties en drie soorten graniet leverbaar;

Model 2-Himalaya

Familiegraf Budgetmodel 1

Staande steen is aan de voorzijde facetgeslepen, onderstel bevat grind naar keuze en heeft een plantvak. Verkoopprijs €1600,00 incl. btw en het plaatsen (in het Westland).
Prijs is exclusief de gestraalde inscriptie deze bedraagt € 3,25 per teken.
Punten en komma's worden niet berekend.
Familiegraf Budgetmodel 2

Staande steen is aan de voorzijde facetgeslepen, deze uitvoering is voorzien van een driekwart dekplaatmet een apart plantvak. Verkoopprijs € 1700,00 incl. btw en het plaatsen (in het Westland). Prijs is exclusief de gestraalde inscriptie deze bedraagt € 3,25 per teken.

Punten en komma's worden niet berekend.
Familiegraf Budgetmodel 3

Staande steen is aan de voorzijde facetgeslepen, deze uitvoering is voorzien van een volledige dekplaat. Verkoopprijs €1775,00 incl. btw en het plaatsen (in het Westland).
Prijs is exclusief de gestraalde inscriptie deze bedraagt € 3,25 per teken.

Punten en komma's worden niet berekend.
U kunt de keuze maken uit drie granietsoorten;

Orion gepolijst graniet:Himalaya gepolijst graniet:Royal Impala gepolijst graniet:
*** De maatvoering van de familiegrafmonumenten zoals hierboven getekend zijn geldig in de Gemeente Westland. Mocht u een monument elders geplaatst wensen dan gelden er andere maatvoeringen en legeskosten. Het kan daarom zijn dat de offerte u een paar dagen later wordt toegemaild. Houdt u wel, afhankelijk van de afstand rekening met extra plaatsingskosten.
Nederwerk Grafmonumenten & Onderhoud
Mercuriusplein 2
2685 LP  Poeldijk
(0174) 61 48 48
Openingstijden showroom
Maandag - vrijdag13.OO - 17.OO uur
Zaterdag9.OO - 13.OO uur
Alle rechten voorbehouden. Op alle aanbiedingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.